Çörek otu yağı hakkında yazılanlar oldukça ilgi çekici. Özellikle karaciğer sağlığına olan etkileri dikkatimi çekti. Antioksidan özelliklerinin karaciğerdeki serbest radikallerle mücadelede nasıl bir rol oynadığını merak ediyorum. Ayrıca, iltihap önleyici özelliklerinin yanı sıra kötü kolesterol seviyelerini düşürme potansiyeli de oldukça önemli. Acaba bu yağı kullanmaya başladıktan sonra karaciğer sağlığında gözlemlediğiniz değişiklikler neler oldu? Daha önce denediğiniz farklı kullanım yöntemleri var mıydı?
Çörek otu yağı hakkında yazılanlar oldukça ilgi çekici. Özellikle karaciğer sağlığına olan etkileri dikkatimi çekti. Antioksidan özelliklerinin karaciğerdeki serbest radikallerle mücadelede nasıl bir rol oynadığını merak ediyorum. Ayrıca, iltihap önleyici özelliklerinin yanı sıra kötü kolesterol seviyelerini düşürme potansiyeli de oldukça önemli. Acaba bu yağı kullanmaya başladıktan sonra karaciğer sağlığında gözlemlediğiniz değişiklikler neler oldu? Daha önce denediğiniz farklı kullanım yöntemleri var mıydı?
Cevap yaz