Zerdeçalın karaciğere zarar verebileceği konusunda düşüncelerim oldukça karışık. Zerdeçalın içerdiği kurkumin maddesinin birçok faydası olduğu biliniyor ama aşırı tüketimi karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor mu? Özellikle karaciğer rahatsızlığı olan birisi olarak, zerdeçalın potansiyel zararlarını dikkate almak elzem değil mi? Ayrıca, zerdeçalın detoksifikasyon kapasitesini zorlayabileceği bilgisi, onu kullanmam konusunda beni düşündürüyor. Bu durumda, zerdeçal kullanımında nasıl bir denge sağlamak gerektiği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duymuyor muyuz?
Zerdeçalın karaciğere zarar verebileceği konusunda düşüncelerim oldukça karışık. Zerdeçalın içerdiği kurkumin maddesinin birçok faydası olduğu biliniyor ama aşırı tüketimi karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor mu? Özellikle karaciğer rahatsızlığı olan birisi olarak, zerdeçalın potansiyel zararlarını dikkate almak elzem değil mi? Ayrıca, zerdeçalın detoksifikasyon kapasitesini zorlayabileceği bilgisi, onu kullanmam konusunda beni düşündürüyor. Bu durumda, zerdeçal kullanımında nasıl bir denge sağlamak gerektiği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duymuyor muyuz?
Cevap yaz